bala web1Tóth Balázs vagyok a cég ügyvezető tulajdonosa. Informatikusként, ill. marketing és reklámügyintézőként én foglalkozom online és offline megjelenésekhez kapcsolódó grafikai tervezésekkel, webes fejlesztésekkel, összetettebb projektek tervezésével-, koordinálásával, utókövetésekkel, hibajavításokkal, analitikai feladatok ellátásával, kampányok szervezésével.

A GDPR bevezetésével én foglalkozom az adatvédelmi gyakorlat kialakításával, feladatok végrehajtásával is. Érintettként a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szervezéseiben képeztem magam, a Kamara és az INFOSZFÉRA Kft. szervezésében szereztem Adatvédelmi tisztviselő tanúsítványt.


lisa web1Feleségem, Klein Erzsébet  Lisa, mint coach, önismereti terapeuta és csoporttréner segíti szervezeti működések dinamikájának feltérképezését, harmonizálását, rendezvényeket és tréningeket szervez, ugyanakkor több grafikai és kreatív munkában is részt vesz. Segíti a cég napi működését, valamint a közösségi média megjelenések menedzselését.

Cron munkafolyamt indulás